Ryhdy APE-kauppiaaksi. Käytä edullisinta pienten maksujen vastaanottotapaa.

Pienten maksujen vastaanotto ei tähän asti ole ollut palvelun tarjoajien kannalta kannattavaa, koska jo 50 sentin maksuista kulujen osuus on noussut yli puoleen. Lisäksi maksaminen on kuluttajalle niin hankalaa, että pelkkä maksamisen vaiva on estänyt kaupan. APE Paymentin innovaatio tekee jopa 2–10 sentin maksuista järkeviä palveluntarjoajille. Ota APE käyttöön ja lisää kaupankäyntiä sivustollasi!

APE helpottaa kaikkea maksamista netissä.

Sisällöntuottajien on helppo asentaa ja ottaa APE-Kukkaro käyttöön maksutavaksi. Myytävän sisällön hinta on vain ensin määriteltävä ja sivusto muutettava tarjoamaan palvelut vasta maksun jälkeen.

APE Payment -maksujärjestelmä on erittäin helppo lisätä palveluntarjoajan sivustolle.

APE-maksujen vastaanottaminen alkaa lataammalla ja allekirjoittamalla oheinen sopimus.


Ota yhteyttä heti ja lisäät ansaintaasi jo huomenna »

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mitä käyttöönotto maksaa?
  Alkaen 500e+alv.
 • Periikö APE Payment Palveluntarjoajilta KK-maksuja?
  APE Payment varaa oikeuden KK-maksujen perimiseen.
 • Miten tilitykset hoidetaan?
  APE toimittaa Palveluntarjoajalle kalenterikuukausittain neljäntoista (14) päivän sisällä kyseisen kalenterikuukauden päättymisestä laskelman Asiakkaiden Palveluntarjoajan verkkopalvelun kautta edellisen kuukauden aikana APE-Kukkaron kautta tehdyistä Palveluntarjoajan Tuotteiden ostoista. APE tilittää Palveluntarjoajalle sille kuuluvan osuuden kolmenkymmenen (30) päivän sisällä kyseisen kalenterikuukauden päättymisestä lukien. Tositteeksi osuudestaan APE lähettää Palveluntarjoajalle laskun ennen kuun lopun maksusuoritusta.
 • Miksi APE tuloutusstatistiikat voivat poiketa Palveluntarjoajan linkkien klikkausmääristä?
  APE kukkaro välittää Palveluntarjoajan järjestelmään tiedon, onko klikattu sisältö veloitettu APE -kukkarolla. Jos käyttäjä lataa jo veloitettua sisältöä usean kerran, APE:n ja Palveluntarjoajan statistiikkaan syntyy ero.
 • Miten APE:lle tulevat reklamaatiot käsitellään?
  Oma APE-Kukkaro -sivujen kautta tulevat reklamaatiot ohjautuvat APE:n ASPA-palveluun. Reklamaatioista menee automaattisesti tieto myös Palveluntarjoajalle.
 • Mitä tukea APE tarjoaa Palveluntarjoajan reklamaatioidenhoitajille?
  Palveluntarjoaja tulee ohjata Asiakkaat näkyvällä ja helpolla tavalla tekemään Palveluntarjoajan Tuotteisiin tai verkkopalveluun tai ostotapahtumiin liittyvät reklamaatiot Palveluntarjoajalle Palveluntarjoajan verkkopalvelun internetsivuilla. Palveluntarjoaja vastaa siitä, että Asiakkaiden tavoitettavissa on tehokas asiakaspalvelu mukaan lukien riittävä määrä Palveluntarjoajan Tuotteisiin ja verkkopalveluun perehtyneitä asiakaspalvelijoita. Mikäli Asiakas kuitenkin on tehnyt reklamaation ostoksesta APE:lle, APE informoi asiasta Palveluntarjoajaa ja siirtää reklamaatiokäsittelyn Palveluntarjoajan hoidettavaksi. Tarvittaessa APE selvittää Palveluntarjoajalle APE -kukkarolla tehtyihin maksuun liittyvissä reklamaatioissa käyttäjän maksutapahtumatiedot.
 • Kuinka paljon palveluntarjoajalle tuloutetaan?
  APE Payment tulouttaa 50%:sta jopa 98%:iin palveluntarjoajalle.
 • Miten nimeän maksullisen linkin?
  Linkkien nimeämisessä on hyvä muistaa tuotenimen selkeys. Tuotenimi näkyy APE -kukkaron käyttäjän OMA -kukkaropalvelussa maksutapahtumarivinä. Lisäksi selkeä nimeäminen nopeuttaa asiakaspalvelua mahdollisissa reklamaatiotapauksissa.